Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Dit kan telefonisch maar u kunt ook Online afspraak maken. Online-afspraken zijn niet voor spoedzaken bedoeld. Indien er online geen afspraaktijden open  staan, betekent dit niet perse dat alles vol is. U kunt dan beter de assistente telefonisch benaderen.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8 en 10 uur. Voor eenvoudige vragen en uitslagen  kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur, iedere dag tussen 11 en 12 uur.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Waarop nog meer letten


Aangezien wij een opleidingspraktijk zijn, kunt u ook door een arts in opleiding worden gezien. Weet dat uw huisarts altijd aanwezig is ,zodat die door de arts in opleiding geraadpleegd kan worden. 

Het is beter om voor een langdurig bestaande klacht, waarvoor u eerder bent geweest, bij voorkeur bij dezelfde arts terug te komen.

http://maps.google.nl/maps/place?cid=16750842910140961077