inschrijven MGN

 

MijnGezondheid.net is het "patiëntenportaal" van het computersysteem van uw huisarts. Via dat patiëntenportaal kunt u afspraken maken,  email-consulten aanvragen,  uitslagen opvragen en toegezonden krijgen, bloedwaardes en suikerwaardes doorgeven en ook de belangrijkste gezondheidsproblemen zien zoals die in het dossier van uw huisarts staan vermeld.

Via de button "Inloggen MGN" bovenaan het scherm kunt u de beschermde omgeving in met gebruik van uw DigiD. Het inloggen met uw DigiD lijkt misschien wat omslachtig maar het is nodig om uw privacy te kunnen garanderen. Omdat ook gebruik wordt gemaakt van SMS-authenticatie is het verstandig uw mobiele telefoon onder handbereik te hebben. Of u kunt gebruik maken van de DigiD app

Wilt u hier gebruik van maken dan dient u zich hieronder eerst eenmalig aan te melden. 

Omdat veel mensen het gebruik van DigiD omslachtig vinden kunt u wel een afspraak maken zonder DigiD. Dat is wat minder privacy-gevoelig. Het maken van afspraken via deze website kan dus op 2 manieren:

  • zonder DigiD: via de button "online afspraak maken zonder DigiD" bovenaan het scherm

     
  • na het inloggen met DigiD (button rechtsboven)

Indien u zich hebt aangemeld en een mail van uw huisarts hebt ontvangen van de inschrijving, kunt u via de knop rechts boven op onze website inloggen in home.mijngezondheid.net   . 

 

Klik hier voor inschrijving bij dokter Füssenich

 

Klik hier voor inschrijving bij dokter Dral

 

 

Voor uitgebreide info kunt u hier terecht

 

 

http://maps.google.nl/maps/place?cid=16750842910140961077