MijnGezondheid.net MGN

 

 MijnGezondheid.net is het "patiëntenportaal" van het computersysteem van uw huisarts. Via dat patiëntenportaal kunt u afspraken maken,  email-consulten aanvragen,  uitslagen opvragen en toegezonden krijgen, bloedwaardes en suikerwaardes doorgeven en ook de belangrijkste gezondheidsproblemen zien zoals die in het dossier van uw huisarts staan vermeld.

Via de button "Inloggen MGN" bovenaan het scherm kunt u de beschermde omgeving in met gebruik van uw DigiD. Het inloggen met uw DigiD lijkt misschien wat omslachtig maar het is nodig om uw privacy te kunnen garanderen. Omdat ook gebruik wordt gemaakt van SMS-authenticatie is het verstandig uw mobiele telefoon onder handbereik te hebben. Of u kunt gebruik maken van de DigiD app

Wilt u hier gebruik van maken dan dient u zich eerst eenmalig aan te melden. Dat kan via de button "eenmalig inschrijven MGN" bovenaan het scherm.

Omdat veel mensen het gebruik van DigiD omslachtig vinden kunt u wel een afspraak maken zonder DigiD. Dat is wat minder privacy-gevoelig. Het maken van afspraken via deze website kan dus op 2 manieren:

  • zonder DigiD: via de button "online afspraak maken zonder DigiD" bovenaan het scherm

     

  • na het inloggen met DigiD (button rechtsboven)

Indien u zich hebt aangemeld en een mail van uw huisarts hebt ontvangen van de inschrijving, kunt u via de knop rechts boven op onze website inloggen in home.mijngezondheid.net   . 

Let op

  • Een e-consult of e-afspraak is niet bedoeld voor spoed!
  • Een e-consult is ook niet geschikt als u vermoedt dat u lichamelijk onderzocht moet worden.
  • Een e-consult wordt normaal gesproken binnen 3 werkdagen beantwoord.
  • Probeer uw vraag duidelijk en beknopt te stellen.
  • De arts kan aangeven, dat de vraag niet in een e-consult beantwoord kan worden en adviseert u dan over de juiste route, bijvoorbeeld het bellen van de doktersassistente of het maken van een afspraak op het spreekuur.


Tip
Als u inlogt in MijnGezondheid.net raden wij u aan, om bij ‘Mijn profiel’ onder ‘Voorkeuren’ aan te geven of u wilt dat u geinformeerd wordt als b.v. antwoord op uw vraag is gegeven, een uitslag beschikbaar is of een afspraak gewijzigd is. Dit kan met een e-mailbericht. U kunt vanuit dit scherm ook een testbericht naar uzelf sturen om te kijken of het werkt. Vergeet niet om uw spamfilter zó in te stellen, dat berichten van MijnGezondheid.net worden doorgelaten!

Uitgebreide info vindt u  hier 

http://maps.google.nl/maps/place?cid=16750842910140961077